Din sikre vej til væksteliten

Her får du genvejen til væksteliten, den eksklusive klub af firmaer som excellerer med bæredygtig markedsføring og vækster så meget at konkurrenterne er grønne af misundelse
Start din rejse mod væksteliten og en markant forøgelse af din omsætning og profit NU.

Type a custom text

For at vækste dit firma skal du være marketingmester - der er bare et problem!

Kender du tvivlen på om din forretning kan overleve fordi din marketing ikke giver nok nye kunder? Er du frustreret over følelsen af at marketing er så uoverskueligt, og hastigt forandrende, at du får en smule ondt i maven bare ved tanken?

Type a custom text

Sådan gør du

Skriv dig op til den gratis væksttræning

Gå ind og få det gratis vækstkursus i fem moduler, som giver dig guiden til vækst i profit

Studér materialet

Gennemgå materialet grundigt, og find de emner og strategier som passer til din forretning

Implementér og skab profit og vækst

Find de take-aways, som kan skabe størst værdi i din forretning og kom i gang med at implementere dem i dag

Type a custom text

Klienterne siger

"Bjørn har hjulpet mig ved at give et tydeligt overblik over hvordan jeg bedst kan få mit personlige brand ud, hvordan jeg bedst bliver markedsført, og de mest effektive værktøjer og kanaler til det. Jeg vil helt klart anbefale Bjørn hvis du skal udvikle din forretning"
Thomas Dybro
Iværksætter og Foredragsholder
"Bjørn har en skarp forståelse for en bred vifte indenfor marketing. Hver gang jeg har brugt hans rådgivning, har han altid formået at vende mine idéer, forslag og tanker 180 grader på hovedet – veldokumenteret og med gode forslag. Desuden er det en fornøjelse, så resultats- og analysebaseret Bjørns arbejde er. Det er virkelig value for money!"
Mads Timmermann
Iværksætter
"Bjørn er grundig og det er sagt på den mest positive måde. Han kom med nogle klare og brugbare tiltag for at øge kendskabet til min virksomhed og til at generere mersalg. De kreative ideer og skub har ført til, at jeg har en klar plan for min fremtidige strategi i virksomheden. En plan der er enkel og lige til at gå ombord i"
Lisbeth Holdt Jørgensen
Performance & Stemmetræner

Type a custom text

Mød Bjørn

Mit navn er Bjørn og min passion er at hjælpe klienterne – og dig – med at styrke væksten og forøge overskuddet i forretningen ved hjælp af min ekspertise i bæredygtigt marketing.
Hvis du vil lære mere om min baggrund eller hvad jeg kan gøre for at skabe vækst i din forretning, så kan du læse mere her

Type a custom text

Få den gratis guide

med 33 gennemtestede strategier som kickstarter din virksomhed