Din sikre vej til væksteliten

Her får du genvejen til væksteliten, den eksklusive klub af firmaer som excellerer med bæredygtig markedsføring og vækster så meget at konkurrenterne er grønne af misundelse
Start din rejse mod væksteliten og en markant forøgelse af din omsætning og profit NU.

Nævnt i

Få den gratis guide

med 33 gennemtestede strategier som kickstarter din virksomhed

FOR AT VÆKSTE DIT FIRMA SKAL DU være MARKETINGmester - DER ER bare ET PROBLEM!

Kender du tvivlen på om din forretning kan overleve fordi din marketing ikke giver nok nye kunder? Er du frustreret over følelsen af at marketing er så uoverskueligt, og hastigt forandrende, at du får en smule ondt i maven bare ved tanken? Er det umuligt for dig at finde de rette marketingkanaler der kan skabe vækst og forøge overskuddet i dit firma? Bare roligt sådan er hverdagen for de fleste firmaejere, men sådan behøver det slet ikke at være – vi er her for at hjælpe dig – og dit firma – videre mod væksteliten.

SÅDAN GØR DU​

laptop-p2wiekaj0p7besjgfn7y4mduufeo1kpuf71w77ri1s

Skriv dig op til den gratis væksttræning

Gå ind og få det gratis vækstkursus i fem moduler, som giver dig guiden til vækst i profit
Vision-p2wien41l7b6dmfcz6ftu3o8ml0roo11fl0cn1nbj4

Studér materialet

Gennemgå materialet grundigt, og find de emner og strategier som passer til din forretning
bar-graph-p2wiem67ed9w20gq4o179lws175egyxb3gcv5roppc

Implementér og skab profit og vækst

Find de take-aways, som kan skabe størst værdi i din forretning og kom i gang med at implementere dem i dag

Hvordan håndterer du marketing-monsteret?​

Vi har virkelig medfølelse med dig – der er virksomhedsejer – fordi opgaven med at bygge, og skabe fremdrift, i et succesfuld firma ofte er belagt med udfordringer, bekymringer og stress. Din marketing er drivkraften i væksten, og det burde være den sjoveste og mest interessante del af dit job.

Det er det bare sjældent – faktisk er det oftere en stor udfordring fordi marketingbranchen er så ugennemsigtig og fyldt med salgsgas og lurendrejere, at du ofte føler dig som jagtet vildt – utryg og i panik – og det er forkert!

Det er den oplevelse vi VIL ændre.

Marketing er dit vigtigste kerneområde til at drive væksten i din forretning, og det er vores vigtigste opgave at du skal føle tryghed og se vækstmulighederne, så vores ekspertise kan løfte dig mens du oplever forretningen vokse markant.

Lad os skære ind til problemets kerne: Marketing er rigtigt svært som virksomhedsejer, hvis du sidder med det alene, og ikke bliver understøttet af et kompetent team som har et dybt kendskab til din forretning, dine kunders behov og din langsigtede strategi, og formår at omsætte den viden til konkrete resultater.

Desværre viser vores erfaring at sådan er hverdagen for langt de fleste virksomhedsejere, og det koster frustration, stress og i sidste ende en masse indtjening på bundlinjen.

Det er her vi kommer ind i billedet – med vores store erfaring i at skabe vækst blandt landets sabsolut største virksomheder, kombineret med mange års erfaring i at styrke, optimere og styre mindre virksomheders marketinginvestering mod eksplosiv vækst.

Vi garanterer at du ikke kan finde en mere seriøs og troværdig sparringspartner til at løfte din virksomhed til næste niveau, og sikre den succes som du fortjener.

PRODUKT

Hvis du drømmer om at komme med i Væksteliten, og gerne vil arbejde sammen med os, så har du to disse to muligheder:

1. Vækst Accelerator

Til dig der ønsker direkte hjælp og sparring på dine forretningskritiske problemer, og gerne vil have løbende vejledning til at skabe den størst mulige vækst i dit firma, tilbyder vi en plads i vores specialdesignede vækst accelerator til de klienter der virkelig vil have fart i væksten af deres virksomhed.

Hvis du kommer ind i Vækst Acceleratoren vil du få adgang til følgende:

  • En komplet potentialeanalyse, hvor vi i fællesskab finder de stærkeste, og lettest implementérbare, muligheder til at accelerere væksten og overskuddet i din virksomhed.
  • En skræddersyet vækstplan, hvor vores specialister, giver dig vejviseren til hvordan vi i fællesskab får skubbet din virksomhed op i højeste gear – op i Væksteliten.
  • Løbende strategisk opfølgning, optimering og afrapportering på vores aktiviteter.

Vi garanterer at hvis du er en af de heldige virksomheder der kommer med i vækst acceleratoren, så vil du opleve markant fremgang i salg og profit.

Det er også derfor at vi maksimalt tager tre klienter ind på denne aftale – vi er FORPLIGTEDE til at skabe resultater hos klienterne i acceleratoren, og derfor fokuserer vi alt vores energi på de få virksomheder, som er i vores vækst accelerator.

For at komme i betragtning til en plads i vores vækst accelerator skal du ansøge om en indledende sparringssamtale HER

2. Vækst Kurser

Vores Vækst kurser er løsningen til dig der gerne vil tage fuldt ejerskab over at lykkedes med at få skabt markant vækst i din virksomhed, og som tør lave arbejdet der får det til at ske.

Vi leverer den nødvendige viden, de essentielle værktøjer og det rette fællesskab til at skubbe til væksten i din virksomhed, og vi garanterer at du får værktøjskassen pakket med vækstskabende strategier.

Vores Vækst kurser er til dig der ønsker at dygtiggøre dig i dit eget tempo, og vi kvitterer for dit mod og engagement ved at give dig adgang til den bedste træning, og de vigtigste værktøjer, til en fair pris som selv dig der er solo-iværksætter kan betale.

Hvis du vælger vores Vækst kurser, så vil du få adgang til følgende:

  • Online undervisning med den nødvendige viden og de bedste strategier til at skabe vækst og overskud i din virksomhed
  • Eksklusiv adgang til vores vigtigste værktøjer, tjeklister og andet materiale     
  • Sparring med ligesindede og eksperterne i vores eksklusive mastermind 

For at se hvilke Vækst kurser der er åbne lige nu se HER

Seneste blogindlæg

Klienterne siger

"Bjørn har hjulpet mig ved at give et tydeligt overblik over hvordan jeg bedst kan få mit personlige brand ud, hvordan jeg bedst bliver markedsført, og de mest effektive værktøjer og kanaler til det. Jeg vil helt klart anbefale Bjørn hvis du skal udvikle din forretning"
Thomas Dybro
Iværksætter og Foredragsholder
"Bjørn har en skarp forståelse for en bred vifte indenfor marketing. Hver gang jeg har brugt hans rådgivning, har han altid formået at vende mine idéer, forslag og tanker 180 grader på hovedet – veldokumenteret og med gode forslag. Desuden er det en fornøjelse, så resultats- og analysebaseret Bjørns arbejde er. Det er virkelig value for money!"
Mads Timmermann
Iværksætter
"Bjørn er grundig og det er sagt på den mest positive måde. Han kom med nogle klare og brugbare tiltag for at øge kendskabet til min virksomhed og til at generere mersalg. De kreative ideer og skub har ført til, at jeg har en klar plan for min fremtidige strategi i virksomheden. En plan der er enkel og lige til at gå ombord i"
Lisbeth Holdt Jørgensen
Performance & Stemmetræner

Bjørn Vestergaard

Mød Bjørn

Mit navn er Bjørn og min passion er at hjælpe klienterne – og dig – med at styrke væksten og forøge overskuddet i forretningen ved hjælp af min ekspertise i bæredygtigt marketing.
Hvis du vil lære mere om min baggrund eller hvad jeg kan gøre for at skabe vækst i din forretning, så kan du læse mere her

Hvis du føler det kan være frustrerende og svært, at få styr på din marketingindsats, så kender jeg 100% din smerte. Jeg fik selv min ilddåb i stillingen som ansvarlig for digital marketing i en lille start-up, dengang Facebook var nyt, og mit hoved var bogstaveligt talt ved at eksplodere over kompleksiteten og alle de skøre forkortelser – det endda selvom jeg havde en cand.merc fra CBS indenfor området.

Derfor traf jeg beslutningen om at dette område SKAL jeg mestre, og det førte det mig ned af en læringsrejse på over 10 år, hvor jeg har haft mulighed for at hjælpe nogle af landets allerstørste virksomheder, men også mindre virksomheder, start-ups og endda soloiværksættere.

På rejsen forelskede jeg mig dog i at hjælpe iværksættere og start-ups til vækst – fordi det er dem der skaber den største forskel i verden og det samtidig er dem der har mest brug for sparring. Desværre viser min erfaring også at det oftest er dem, som ender med forkert og dårlig rådgivning og tabt potentiale, og det vil jeg gøre mit for at ændre.

Du kan føle dig tryg i, at al min erfaring, kombineret med mit kontinuerlige fokus på at søge ny viden ved de bedste eksperter, giver dig en habil sparringspartner som har de bedst mulige forudsætning for at få din virksomhed til at vokse – og gøre dig til marketingmester.

Få din gratis væksttræning nu

© Copyright 2020 – 2022 | Bjorn Vestergaard