Mød mig

Bjørn Vestergaard

Siden 2001 har omdrejningspunktet for hele Bjørn Vestergaards karriere været en brændende passion for at udnytte mulighederne i digitale kanaler til at skabe VÆKST for virksomheder!

Passionen begyndte da han fandt bogen “How to start a successful internet business” på en handelsskoletur til London, og der fik Bjørn øjnenene op for alle de muligheder internettet åbnede for forretningslivet og iværksættere. Bjørn brugte hele ungdommen foran en computer, og drømmen blev at skabe en karriere, hvor han kunne bruge sit analytiske og strategiske talent til at hjælpe virksomheder til succes i en ny højteknologisk tidsalder.

Missionen førte til en bachelor i entreprenørskab og innovation fra Syddansk Universitet, hvor iværksætteriet fangede Bjørn, og det førte til en Cand.Merc-uddannelse fra Copenhagen Business School med speciale i Innovation, Forretningsudvikling og Digital Marketing, som gav et solidt teoretisk fundament i digital forretninger.

For at udbygge de kompetencer til at skabe vækst, har Bjørn prioriteret at arbejde ved markedsledende firmaer i medie-, og underholdningsbranchen, heriblandt det største medie Ekstra Bladet, og den største underholdningsvirksomhed Danske Spil. Samtidig har Bjørn markedsført internationale kurser og events for nogle af verdens største personlige brands som Anthony Robbins eller Brendon Burchard i et af landets førende kursusvirksomheder.

De tre største grundpiller du skal bruge, hvis du vil bygge en stærk digital forretning er branding, digital trafikgenerering og data-drevet marketing, og det er netop i de discipliner Bjørns ekspertise ligger – derfor kan han hjælpe dig til høj effekt, gode resultater og vækst i forretningen.

 

Samtidig har Bjørn drevet den populære podcast Rollemodellerne, hvor han har interviewet succesfulde iværksættere som Martin Thorborg, Lars Seier og Jacob Risgaard for at finde ind til deres opskrift på at skabe vækst og succes. På grunden af dybden af det arbejde har Børsens kaldt Bjørn “En populær podcaster med fingeren på iværksætterpulsen

Det er også derfor Bjørn hjælper ambitiøse virksomheder med at få succes med podcasts og podcastannoncering i sit podcast marketingbureau Amp 99

Det er den samlede pakke af kompetencer, erfaringer og samarbejde med landets mest succesfulde mentorer, som du kan få glæde af, hvis du gerne vil accelerere din virksomheds vækst på de digitale kanaler.

Det er det kompetencesæt Bjørn praktiserer i sit arbejde som Senior Vækst Konsulent, og det er din garanti for kvalificeret hjælp med at vækste din forretning, hvis du samarbejder med Bjørn.

Mød mig

Why Bjørn

Mission:
“Jeg hjælper morgendagens succesvirksomheder, med at sætte fart på væksten - fordi forandringen i verden, drives af vækstvirksomheder og de er livsgrundlaget for de kommende generationers velstand”

Jeg har brugt mere end 10 år på at finde frem til præcist hvordan jeg udnytte mine kompetencer til at skabe en positiv forskel i verden. Mit verdensbillede er født i en overbevisning om at en forretning skal bruges til at skabe en positiv impact i verden – og at dette godt kan kombineres med at skabe en lukrativ forretning.

 

Efter at have gennemlevet både finanskrisen i 2008, og senest coronakrisen i 2020, så jeg med egne øjne, hvor lille forskel der er på at være en succes og være konkurs, og de katastrofale følger det har.

Det hvad der ramte mig mest var hvor meget potentiale og innovation der bliver ødelagt fordi mange virksomheder ikke har skabt de fornødne rammer og struktur, som giver fundamentet til at indfri potentialet. Det er præcist det potentiale der skal sikre vores børns fremtid, og det var her jeg for alvor fandt mit purpose.

I min egen karriere har jeg set at vækst og forbedring ikke kommer tilfældigt – faktisk er det at skabe fundamentet for virksomhedsvækst en metodik og et system, der kan læres ligesom enhver anden evne – desværre er det bare noget de fleste ikke ved, eller blot aldrig når til før de accepterer middelmådig stagnation eller endnu værre: Indgiver konkurserklæring i skifteretten.

 

Erkendelsen betød at jeg rettede fokusset mod at hjælpe klienter der enten drømmer om komme i den eksklusive klub, kaldet Væksteliten’, eller allerede befinder sig der, men blot ønsker at sætte endnu mere skub i væksten i deres virksomhed.

Væksteliten er ikke for alle – det kræver at du har dedikation, vedholdenhed og ambitioner der er store nok til at turde jagte muligheden for at skabe en virksomhed der skaber en positiv impact i verden.

For mig er vækst en forudsætning for bæredygtighed, og vækst er den valuta mit bidrag skal måles på, når jeg engang er død.

Væksteliten er mit bidrag til at at forsøge at forløse det purpose. Skal du med?

Her er de tre grundpiller det kræver for at din virksomhed VÆKSTER!

Nævnt i medierne:

"Bjørn har en skarp forståelse for en bred vifte indenfor marketing. Hver gang jeg har brugt hans rådgivning, har han altid formået at vende mine idéer, forslag og tanker 180 grader på hovedet – veldokumenteret og med gode forslag. Desuden er det en fornøjelse, så resultats- og analysebaseret Bjørns arbejde er. Det er virkelig value for money!"
"Bjørn har hjulpet mig ved at give et tydeligt overblik over hvordan jeg bedst kan få mit personlige brand ud, hvordan jeg bedst bliver markedsført, og de mest effektive værktøjer og kanaler til det. Jeg vil helt klart anbefale Bjørn hvis du skal udvikle din forretning"
Thomas Dybro
Coach og Foredragsholder

SKAL VI SAMARBEJDE?​

Kontakt Bjørn at Linkedin

© Copyright 2020 – 2022 | Bjorn Vestergaard