DIN SIKRE VEJ TIL VÆKST og profit

Hvis du ønsker at løfte din virksomheds overskud til et helt nyt niveau, så er du kommet til det rette sted. Mit navn er Bjørn og jeg kan hjælpe dig med at styrke din marketing, så du får en magnetisk tiltrækning af nye kunder og får sat turbo på væksten i din forretning. 

Start din rejse mod en markant forøgelse af din omsætning og profit NU.

Nævnt i

Få det gratis kursus

4 veldokumenterede Principper til eksplosiv vækst i din virksomhed

FOR AT VÆKSTE DIT FIRMA SKAL DU være MARKETINGmester - DER ER bare ET PROBLEM!

Kender du tvivlen på om din forretning kan overleve fordi din marketing ikke giver nok nye kunder? Er du frustreret over følelsen af at marketing er så uoverskueligt, og hastigt forandrende, at du får en smule ondt i maven bare ved tanken? Er det umuligt for dig at finde de rette marketingkanaler der kan skabe vækst og forøge overskuddet i dit firma? Bare roligt sådan er hverdagen for de fleste firmaejere, men sådan behøver det slet ikke at være – vi er her for at hjælpe dig – og dit firma – videre mod væksteliten.

Sådan gør du

SKRIV DIG OP TIL DEN GRATIS VÆKSTTRÆNING

Gå ind og få det gratis vækstkursus i fem moduler, som giver dig guiden til vækst i profit

STUDÉR MATERIALET

Gennemgå materialet grundigt, og find de emner og strategier som passer til din forretning

IMPLEMENTÉR OG SKAB PROFIT OG VÆKST

Find de take-aways, som kan skabe størst værdi i din forretning og kom i gang med at implementere dem i dag

HVORDAN HÅNDTERER DU MARKETING-MONSTERET?​

Jeg har medfølelse med dig – der er virksomhedsejer – fordi opgaven med at bygge, og skabe fremdrift, i et succesfuld firma ofte er belagt med udfordringer, bekymringer og stress. Din marketing er drivkraften i væksten, og det burde være den sjoveste og mest interessante del af dit job. 

Det er det bare sjældent – faktisk er det oftere en stor udfordring fordi marketingbranchen er så ugennemsigtig og fyldt med salgsgas og lurendrejere, at du ofte føler dig som jagtet vildt – utryg og i panik – og det er forkert!

Det er den oplevelse jeg VIL ændre. 

Marketing er dit vigtigste kerneområde til at drive væksten i din forretning, og det er min vigtigste opgave at du skal føle tryghed og se vækstmulighederne, så min ekspertise kan hjælpe din forretning med at vokse markant. 

Lad os skære ind til problemets kerne: Marketing er rigtigt svært som virksomhedsejer, hvis du sidder med det alene, og ikke bliver understøttet af et kompetent team som har et dybt kendskab til din forretning, dine kunders behov og din langsigtede strategi, og formår at omsætte den viden til konkrete resultater. 

Desværre viser min erfaring at sådan er hverdagen for langt de fleste virksomhedsejere, og det koster frustration, stress og i sidste ende en masse indtjening på bundlinjen. 

Det er her vi kommer ind i billedet – med vores store erfaring i at skabe vækst blandt landets absolut største virksomheder, kombineret med mange års erfaring i at styrke, optimere og styre mindre virksomheders marketinginvestering mod eksplosiv vækst.    

Jeg garanterer personligt for at du ikke kan finde en mere seriøs og troværdig sparringspartner til at løfte din virksomhed til næste niveau, og sikre den succes som du fortjener.

Produkt

Hvis du drømmer om at vækste din forretning, og gerne vil arbejde sammen med mig, så har du to disse to muligheder:

1:1 VÆKST Sparring

Til dig der ønsker direkte hjælp og sparring på dine forretningskritiske problemer, og gerne vil have løbende vejledning til at skabe den størst mulige vækst i dit firma, tilbyder jeg 1:1 sparring. 

Her går jeg ind og laver en potentialeanalyse, og arbejder på din forretning, sammen med dig, så du er sikret det stærkest mulige afsæt til at vækste forretningen og styrke din markedsføring.

Jeg laver kun meget få af denne type samarbejder og derfor giver jeg også alt mit hjerteblod, fordi jeg er FORPLIGTET til at skabe resultater hos klienterne på et 1:1 sparringsforløb.

Den største værdi og de bedste resultater bliver skabt gennem langsigtede samarbejder, så det er også derfor jeg udelukkende laver længerevarende sparringsforløb med virksomheder, fordi det giver dig tryghed i, at du rent faktisk ender med de resultater som jeg lover.

For at komme i betragtning til en plads i i et sparringsforløb, skal du ansøge om en indledende sparringssamtale.

VÆKSTKURSER

Mine vækstkurser er løsningen til dig der gerne vil tage fuldt ejerskab over at lykkedes med at få skabt markant vækst i din virksomhed, og som tør lave arbejdet der får det til at ske.

Vi leverer den nødvendige viden, de essentielle værktøjer og det rette fællesskab til at skubbe til væksten i din virksomhed, og vi garanterer at du får værktøjskassen pakket med vækstskabende strategier.

Vores Vækst kurser er til dig der ønsker at dygtiggøre dig i dit eget tempo, og vi kvitterer for dit mod og engagement ved at give dig adgang til den bedste træning, og de vigtigste værktøjer, til en fair pris som selv dig der er solo-iværksætter kan betale.

Hvis du vælger vores Vækst kurser, så vil du få adgang til følgende:

  • Online undervisning med den nødvendige viden og de bedste strategier til at skabe vækst og overskud i din virksomhed
  • Eksklusiv adgang til vores vigtigste værktøjer, tjeklister og andet materiale
  • Sparring med ligesindede og eksperterne i vores eksklusive mastermind

For at se hvilke Vækst kurser der er åbne lige nu se HER

 

 

Seneste blogindlæg

Klienterne siger

"Bjørn har hjulpet mig ved at give et tydeligt overblik over hvordan jeg bedst kan få mit personlige brand ud, hvordan jeg bedst bliver markedsført, og de mest effektive værktøjer og kanaler til det.
Jeg vil helt klart anbefale Bjørn hvis du skal udvikle din forretning"
Thomas Dybro
Iværksætter og Foredragsholder
"Bjørn har en skarp forståelse for en bred vifte indenfor marketing. Hver gang jeg har brugt hans rådgivning, har han altid formået at vende mine idéer, forslag og tanker 180 grader på hovedet – veldokumenteret og med gode forslag.
Desuden er det en fornøjelse, så resultats- og analysebaseret Bjørns arbejde er. Det er virkelig value for money!"
Mads Timmermann
Iværksætter
"Bjørn er grundig og det er sagt på den mest positive måde. Han kom med nogle klare og brugbare tiltag for at øge kendskabet til min virksomhed og til at generere mersalg. De kreative ideer og skub har ført til, at jeg har en klar plan for min fremtidige strategi i virksomheden. En plan der er enkel og lige til at gå ombord i"
Lisbeth Holdt Jørgensen
Performance & Stemmetræner

Bjørn
Vestergaard

Mød
bjørn

Mit navn er Bjørn og min passion er at hjælpe klienterne – og dig – med at styrke væksten og forøge overskuddet i forretningen ved hjælp af min ekspertise i bæredygtigt marketing.
Hvis du vil lære mere om min baggrund eller hvad jeg kan gøre for at skabe vækst i din forretning, så kan du læse mere her

Hvis du føler det kan være frustrerende og svært, at få styr på din marketingindsats, så kender jeg 100% din smerte. Jeg fik selv min ilddåb i stillingen som ansvarlig for digital marketing i en lille start-up, dengang Facebook var nyt, og mit hoved var bogstaveligt talt ved at eksplodere over kompleksiteten og alle de skøre forkortelser – det endda selvom jeg havde en cand.merc fra CBS indenfor området.

Derfor traf jeg beslutningen om at dette område SKAL jeg mestre, og det førte det mig ned af en læringsrejse på over 10 år, hvor jeg har haft mulighed for at hjælpe nogle af landets allerstørste virksomheder, men også mindre virksomheder, start-ups og endda soloiværksættere.

På rejsen forelskede jeg mig dog i at hjælpe iværksættere og start-ups til vækst – fordi det er dem der skaber den største forskel i verden og det samtidig er dem der har mest brug for sparring. Desværre viser min erfaring også at det oftest er dem, som ender med forkert og dårlig rådgivning og tabt potentiale, og det vil jeg gøre mit for at ændre.

Du kan føle dig tryg i, at al min erfaring, kombineret med mit kontinuerlige fokus på at søge ny viden ved de bedste eksperter, giver dig en habil sparringspartner som har de bedst mulige forudsætning for at få din virksomhed til at vokse – og gøre dig til marketingmester.

Få din gratis væksttræning nu