Afsnit #18: Mike Storm – Få Opskriften til Neurons SUCCES med Google, Facebook og Coca-Cola som kunder!

I dag byder vores vores vært Bjørn Vestergaard velkommen til Mike Storm – Co-Founder af Neurons Inc.

I dette afsnit får  de afgørende skridt og strategier for at omdanne en start-up til en skalerbar succes.Neurons har firmaer som Google, Facebook, TikTok og Coca-Cola på kundelisten og er i gang med en vild vækstrejse.

Dette afsnit er en guldgrube af viden og taktikker for iværksættere, der søger at transformere deres forretningsmodel, marketingstrategier og kundehåndtering.

Læs med og opdag:

  • Fra Forskning til Markedsføringsmagi med Neurons Inc.: Hvordan Mike Storms tekniske data bliver til dynamiske, handlingsbare markedsføringsstrategier.
  • Finpuds Din Ideal Customer Profile (ICP) for Maksimal Vækst: Lær fra Neurons Inc. hvordan skarp kundesegmentering kan skabe banebrydende resultater for din virksomhed.
  • Kunsten at Fastholde dine Kunder: Mike Storm forklarer, hvorfor kundefastholdelse er essentiel for din virksomheds langsigtede succes.
  • Brug Revenue Operations til at sætte Turbo på Din Vækst: Opdag vigtigheden af dybdegående analyse og optimering af din indtjeningsproces gennem Neurons Inc.’s erfaringer.
Få praktiske råd og bliv udstyret til at eskalere din start-up med de dyrebare indsigter fra Mike Storm i Neurons Inc., præsenteret i dette uundgåelige afsnit af Traction Podcast. Uanset om du er i kamp for at finde din plads på markedet, optimere din kundeoplevelse eller ønsker at tage din virksomhed til et nyt niveau, tilbyder dette afsnit strategierne, der kan accelerere din vækst. Bjørn Vestergaard faciliterer en udforskning ind i, hvordan man navigerer iværksætterrejsens udfordringer fra grundlæggelse til fuld skala.

Vil du gerne have flere kunder og skabe vækst i din iværksættervirksomhed?
Her er 2 gode tips, som højest tager 2 minutter:
  1. Abonnér på Traction, så du aldrig misser et afsnit:
    Spotify: https://open.spotify.com/show/0ZfulDfXRBZC39DqQC9cfT?si=faef121553de4370
    Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/podcast/id1669324654
  2. Vær med i fællesskabet og følg Traction på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/traction-podcast/
Instagram: https://www.instagram.com/traction.podcast/
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090443287218
Traction er sponsoreret af AJ-Produkter Danmark og podcastmediebureauet Amp 99

Rigtig god fornøjelse med Traction!